Filter

kr
-
kr

Mat | Dryck

13 böcker

Visar 1 - 12 av 13 böcker

Böcker om French cooking

Layout:
Nathalie Besèr : Ett kök i Languedoc
Knorrens antikvariat Nathalie Besèr Ett kök i Languedoc
Rikt illustrerad bok om fransk matlagning. B. Wahlström 2005, hårdband, mycket fint antikvariskt skick med skyddsomslag.
REA-pris265 kr
Trollhättans Bok & media De hemliga recepten från Frankrikes bästa restauranger
Hårdband i normalt antikvariskt skick. Med skyddsomslag i normalt antikvariskt skick. 348 sidor med bruksslitage och skav.
REA-pris55 kr
Ann Hughes-Gilbey : Franska köket när det är som bäst
Kleynes Antikvariat Ann Hughes-Gilbey Franska köket när det är som bäst
Fransk matlagning med originalrecept. Utgiven 1983 av Informationsförlaget. Pappband i fint antikvariskt skick. 96 sidor, foto i färg.
REA-pris120 kr
Trollhättans Bok & media Den stora franska kokboken
Fransk matlagning. Hårdband, normalt antikvariskt skick, mindre bruksslitage, utgåva från 1956 med 699 sidor.
REA-pris400 kr
Harris, Joanne ; Warde, Fran : Det franska lantköket
Knorrens antikvariat Harris, Joanne ; Warde, Fran Det franska lantköket
Högkvalitativ bok om fransk matlagning. Prisma 2006. Hårdband. Mycket fint antikvariskt skick med skyddsomslag. Rikt illustrerad.
REA-pris225 kr
Trollhättans Bok & media Simone Beck Det goda franska köket - Del två (2)
Fransk matlagning. Wahlström & Widstrand, uppl. 1, 1988. Pocket, normalt antikvariskt skick, bruksslitage, veck i ryggen, solblekt rygg.
REA-pris220 kr
Franska specialiteter en kulinarisk resa
Trollhättans Bok & media Franska specialiteter en kulinarisk resa
Fransk matlagning med fokus på specialiteter. Hårdband. Normalt antikvariskt skick, med skyddsomslag i liknande skick. 468 sidor.
REA-pris175 kr
Trollhättans Bok & media Joanne Harris Det franska lantköket
Fransk matlagning. Prisma, 2006. Hårdband i normalt antikvariskt skick. Skyddsomslag med bruksslitage och skav. Dedikation i försättsbladet.
REA-pris75 kr
Baudone, Marco, Nilsson, Jan : Från brasserie till franskt lantkök
Knorrens antikvariat Baudone, Marco, Nilsson, Jan Från brasserie till franskt lantkök
Rikt illustrerad bok om fransk matlagning. Hårdband, 2015, 224 sidor, mycket fint antikvariskt skick med skyddsomslag.
REA-pris175 kr
Trollhättans Bok & media Franska specialiteter
Fransk matlagning. Hårdband. Könemann, 2005. 468 sidor. Normalt antikvariskt skick, mindre bruksslitage, skav på pärm.
REA-pris250 kr
Barbro Henning : Provence
Bokliv Barbro Henning Provence
Fransk matlagning och dryck. Förlagsband från Millhouse Förlag, 175 sidor, svensk utgåva.
REA-pris190 kr
Marco Baudone : Från brasserie till franskt lantkök
h:ström - Antikvariat & Bokhandel Marco Baudone Från brasserie till franskt lantkök
Illustrerat klotband. Med skyddsomslag i nyskick. 224 sidor, 27 cm. Utgiven av Nygren & Nygren.
REA-pris158 kr

Senast besökta