Huvudmeny
- Hem
-
- Samtliga böcker inom Politik | Samhälle
- Ekonomi | Näringsliv
- Internationell politik
- Kriminologi
- Media | Journalistik
- Nationalekonomi
- Politiska ideologier
- Rättsväsende | Juridik
- Samhällsvetenskap
- Samhällsvetenskap | Rättsvetenskap
- Samhällsvetenskaper | Sociologi | Antropologi
- Socialpolitik
- Statskunskap | Politik
- Utbildning | Pedagogik
- Författare på A
- Författare på B
- Författare på C
- Författare på D
- Författare på E
- Författare på F
- Författare på G
- Författare på H
- Författare på I
- Författare på J
- Författare på K
- Författare på L
- Författare på M
- Författare på N
- Författare på O
- Författare på P
- Författare på Q
- Författare på R
- Författare på S
- Författare på T
- Författare på U
- Författare på V
- Författare på Z
- Författare på Å
- Författare på Ö
- Frågor & svar
Bokliv
5 böcker
Visar 1 - 5 av 5 böcker
Art museums
Artbevarande
Axel von fersen
Bokliv
Byggnadsvård
Carraramarmor
Cooking
Daggerrotyp
David von cöln
Fermentation
Fermented foods
Fermenterade livsmedel
Fermentering
Frysa
Furniture
Furniture finishing
Gardening
Grönsaker
Hem och hushåll
Hemkonservering och djupfrysning
Härkeberga
Internationella kök och mattraditioner
Julita gård
Jäsning
Kw gullers
Konservering
Konservering (museiteknik)
Konsthantverk
Konstmuseer
Kultursponsring
Litteratur på germanska språk
Litteratur på svenska
Malmö
Mat och dryck
Matlagning
Mode
Museum conservation methods
Möbelrenovering
Möbler och deras design
Nordiska museet skansen vänföreningar
Odling
Pickla
Pickling
Renovering
Restaurering
Romaner | noveller
Rosa taikon
Självhushållning
Skafferi
Skönlitteratur på svenska
Svenska romaner och noveller (modern litteratur)
Svindersvik
Sylta
Torka
Trädgårdshistoria
Trädgårdsskötsel
Vegetables
Vitryggig hackspett
Fermentering
Goda bakterier
Jäst
Kokbok
Kombucha
Konservering
Konst
Konsthistoria
Mathantverk
Mögel
Omvårdnad
Recept
Retuschering
Årstafrun
Böcker om Konservering
Layout:
Bokliv
Carlsson, Anders; Ahnlund Berg, Charlotte; Blent, Karin; Bosdotter, Kjerstin; Brattmyr, John; Ehlton, Fredrik; Ellenius, Sara; Engman, Jonas; Fick, Magdalena; Forsman, Niclas; Hakanen, Eva; Hammmarlund-Larsson, Cecilia; Hartig, Kajsa; Hedberg, Jonas; Holmqvist, Klara; Houby-Nielsen, Sanne; Johansson, Annika; Kron, Eva; Krumlinde, Johanna; Källström, Sara; Larsson, Per; Maxén, Maria; Palmqvist, Lena; Persson, Helen; Ringholm, Karin; Romano, Chiara; Rundberg, Wenke; Sommar, Ingrid; Sundström, Eva; Tegnér, Annika; Tornehave, Marie; Törngren, Linda; Törnqvist, Simon; Urwitz, Cecilia; Wallin, Leif; Warberg, Ulla-Karin; Wessberg, Göran; Wikander, Marita; Womack, Anna; Åberg, Sandra; Åsbrink, Brita
Fataburen. Vänner i hundra år
Kulturhistoria och socialhistoria från Nordiska museet och Skansen. Förlagsband, 168 sidor, utgiven av Nordiska Museets Förlag.
Kulturhistoria och socialhistoria från Nordiska museet och Skansen. Förlagsband, 168 sidor, utgiven av Nordiska Museets Förlag.
REA-pris207 kr

Bokliv
Neikell, Jenny ; Taylor, John
Taylor och Surtanten : odla grönsaker och fyll ditt skafferi
Odling och konservering av grönsaker. Utgiven av Norstedts, 207 sidor, förlagsband. Innehåller recept och odlingstips.
Odling och konservering av grönsaker. Utgiven av Norstedts, 207 sidor, förlagsband. Innehåller recept och odlingstips.
REA-pris250 kr

Bokliv
Kristina Kvastad
Minsta möjliga åtgärd
Handbok om att bevara möbler med konkreta exempel. Utgiven av Nordiska Museets Förlag, 80 sidor, häftad.
Handbok om att bevara möbler med konkreta exempel. Utgiven av Nordiska Museets Förlag, 80 sidor, häftad.
REA-pris130 kr

Bokliv
Ida Börjel
Omsorgslabyrinten
Dialog i diktformat om konservering och konst. Utgiven av Albert Bonniers Förlag. Bindning: danskt band. Omfång: 175 sidor.
Dialog i diktformat om konservering och konst. Utgiven av Albert Bonniers Förlag. Bindning: danskt band. Omfång: 175 sidor.
REA-pris220 kr

Bokliv
Jenny Neikell
Stora boken om fermentering : fakta och 75 recept med jäst, mögel och bakterier
Fermentering: en fascinerande kokbok med 75 recept och faktadel. Utgiven av Norstedts, förlagsband.
Fermentering: en fascinerande kokbok med 75 recept och faktadel. Utgiven av Norstedts, förlagsband.
REA-pris272 kr
Filter (0)
