Huvudmeny

Bokliv

4 böcker

Visar 1 - 4 av 4 böcker

Böcker om Förrätter

Layout:
Katarina Kling : Smårätter, tilltugg och sött med smak från Medelhavet
Bokliv Katarina Kling Smårätter, tilltugg och sött med smak från Medelhavet
Läckra smårätter med Medelhavssmaker, förlagsband, 112 sidor. Utgiven av Bokförlaget Semic. Enkel matlagning för fest och vardag.
REA-pris230 kr
Frederik Zäll : Frederik Zälls bästa förrätter & smårätter
Bokliv Frederik Zäll Frederik Zälls bästa förrätter & smårätter
Förrätter och smårätter för middagsbjudningar. Förlagsband, 75 sidor, utgiven av Grenadine Bokförlag.
REA-pris176 kr
Jens Linder : Allt gott
Bokliv Jens Linder Allt gott
En bastant och elegant kokbok med 150 utvalda recept från fem decennier, perfekt för både nybörjare och erfarna kockar. Förlagsband.
REA-pris301 kr
Olle T. Cellton : Enkel god mat
Bokliv Olle T. Cellton Enkel god mat
Enkel och god matlagning. Utgåva från Natur & Kultur, förlagsband, 167 sidor, innehåller 60 recept på tilltugg, förrätter, varmrätter och efterrätter.
REA-pris221 kr

Senast besökta