Filter

kr
-
kr

Djur | Natur

6 böcker

Visar 1 - 6 av 6 böcker

Böcker om Mat och dryck

Layout:
Rolf Tardell : Kantareller : Konsten att hitta och tillaga vår mest älskade svamp
Bokliv Rolf Tardell Kantareller : Konsten att hitta och tillaga vår mest älskade svamp
En personlig och handfast bok om kantareller, deras skörd och tillagning, med recept och insikter från svensk matkultur. Förlagsband, 141 sidor.
REA-pris245 kr
Simon Ekström : Humrarna och evigheten
Bokliv Simon Ekström Humrarna och evigheten
Kulturhistoriska essäer om konsumtion och begär. Utgiven av Makadam förlag, pappband, 256 sidor.
REA-pris246 kr
Per Myrström : Pannkakor cirka 12 stycken
Knorrens antikvariat Per Myrström Pannkakor cirka 12 stycken
Rikt illustrerad bok om husdjur och mat. Förlag: Forum, 2004. Hårdband, mycket fint antikvariskt skick med skyddsomslag.
REA-pris110 kr
Per Myrström : Pannkakor cirka 12 stycken
Knorrens antikvariat Per Myrström Pannkakor cirka 12 stycken
Rikt illustrerad bok om husdjur och naturbruk. Hårdband, mycket fint antikvariskt skick med skyddsomslag. Förlag: Forum, uppl. 2004.
REA-pris105 kr
Trollhättans Bok & media Vivien. Weise Cooking weeds
Vegetarisk kokbok om ätbara växter. Häftat band, fint antikvariskt skick. Prospect, uppl. 1, 2004, 128 s. eng text.
REA-pris90 kr
Niki Sjölund : Vildplockat : ätliga örter, blad, blommor, bär och svampar från den svenska naturen
Bokliv Niki Sjölund Vildplockat : ätliga örter, blad, blommor, bär och svampar från den svenska naturen
Ätbara växter från den svenska naturen. Häftad utgåva från Natur & Kultur. Innehåller 176 sidor med bilder och praktiska tips.
REA-pris219 kr

Senast besökta