Filter

kr
-
kr

Djur | Natur

5 böcker

Visar 1 - 5 av 5 böcker

Böcker om Internationella kök och mattraditioner

Layout:
Rolf Tardell : Kantareller : Konsten att hitta och tillaga vår mest älskade svamp
Bokliv Rolf Tardell Kantareller : Konsten att hitta och tillaga vår mest älskade svamp
En personlig och handfast bok om kantareller, deras skörd och tillagning, med recept och insikter från svensk matkultur. Förlagsband, 141 sidor.
REA-pris245 kr
Simon Ekström : Humrarna och evigheten
Bokliv Simon Ekström Humrarna och evigheten
Kulturhistoriska essäer om konsumtion och begär. Utgiven av Makadam förlag, pappband, 256 sidor.
REA-pris246 kr
Inger Ingmanson : Kan man äta sånt?
Knorrens antikvariat Inger Ingmanson Kan man äta sånt?
Ätbara växter och botanik. Rabén Prisma, 1996, hårdband, 316 sidor, mycket fint antikvariskt skick, illustrerad.
REA-pris290 kr
Inger Ingmanson : Kan man äta sånt?
Knorrens antikvariat Inger Ingmanson Kan man äta sånt?
Ämnesområde: Ätliga växter. Utgåva från 1983, Rabén & Sjögren. Hårdband i fint antikvariskt skick. 316 sidor.
REA-pris220 kr
Niki Sjölund : Vildplockat : ätliga örter, blad, blommor, bär och svampar från den svenska naturen
Bokliv Niki Sjölund Vildplockat : ätliga örter, blad, blommor, bär och svampar från den svenska naturen
Ätbara växter från den svenska naturen. Häftad utgåva från Natur & Kultur. Innehåller 176 sidor med bilder och praktiska tips.
REA-pris219 kr

Senast besökta