Filter

kr
-
kr

Djur | Natur

4 böcker

Visar 1 - 4 av 4 böcker

Böcker om Cooking

Layout:
Rolf Tardell : Kantareller : Konsten att hitta och tillaga vår mest älskade svamp
Bokliv Rolf Tardell Kantareller : Konsten att hitta och tillaga vår mest älskade svamp
En personlig och handfast bok om kantareller, deras skörd och tillagning, med recept och insikter från svensk matkultur. Förlagsband, 141 sidor.
REA-pris245 kr
Niklas Kämpargård : Lev som en bonde
Trollhättans Bok & media Niklas Kämpargård Lev som en bonde
Självhushållning och ursprunglighet. Norstedt, 1:a uppl. 2016, 223 s. Hårdband, normalt antikvariskt skick, fd biblioteksbok.
REA-pris150 kr
Trollhättans Bok & media Vivien. Weise Cooking weeds
Vegetarisk kokbok om ätbara växter. Häftat band, fint antikvariskt skick. Prospect, uppl. 1, 2004, 128 s. eng text.
REA-pris90 kr
Sundgren, Lisen ; Nörbom, Nadia : Vildvuxet : mat och huskurer från naturen
Bokliv Sundgren, Lisen ; Nörbom, Nadia Vildvuxet : mat och huskurer från naturen
Vildvuxet handlar om ätbara växter och huskurer. Utgiven av Bonnier Fakta, förlagsband, 255 sidor.
REA-pris269 kr

Senast besökta