Romaner | Noveller

6 böcker

Visar 1 - 6 av 6 böcker

Böcker om Food

Layout:
Peter Lenken : Ett bord med utsikt
Bokliv Peter Lenken Ett bord med utsikt
Uppdiktad dokumentär om en vanlig man i Göteborgs gourmettempel. Utgiven av Bokförlaget Korpen, danskt band.
REA-pris215 kr
Christoffer Holst : Månsken och mozzarella
Bokliv Christoffer Holst Månsken och mozzarella
Feelgoodroman om kärlek och mat i Italien. Förlagsband, 250 sidor, utgiven av Lovereads. Fristående uppföljare till Solsken och parmesan.
REA-pris234 kr
Hisashi Kashiwai : The Kamogawa Food Detectives
Bokliv Hisashi Kashiwai The Kamogawa Food Detectives
Pocketbok från Pan Books Ltd, 224 sidor. En deckarroman om att återskapa minnen genom mat i Kyoto.
REA-pris169 kr
Hisashi Kashiwai : Restaurang Kamogawa och de bortglömda recepten
Bokliv Hisashi Kashiwai Restaurang Kamogawa och de bortglömda recepten
Charmig roman om mat och minnen från Japan. Utgiven av Bokförlaget Nona, 201 sidor, förlagsband.
REA-pris209 kr
Levitating Flames
Bokliv Levitating Flames
Bok om japansk kultur och modernitet. Utgiven av Apec Förlag, storpocket, 158 sidor, engelska.
REA-pris347 kr
Yuta Takahashi : The Chibineko Kitchen
Bokliv Yuta Takahashi The Chibineko Kitchen
En pocketutgåva som väcker känslor och skapar minnen genom matens kraft. En berättelse om sorg och tröst vid Chibineko Kitchen.
REA-pris175 kr

Senast besökta