Filter

kr
-
kr

Mat | Dryck

4 böcker

Visar 1 - 4 av 4 böcker

Böcker om Japansk matlagning

Layout:
Tim Anderson : Ramen forever
Bokliv Tim Anderson Ramen forever
En användarvänlig guide till ramen för alla kunskapsnivåer. Utgiven av MacMillan Ltd, förlagsband, 222 sidor.
REA-pris324 kr
Jonas Cramby : Japansk grillning : Yakitori, yakiniku och koreansk BBQ
Bokliv Jonas Cramby Japansk grillning : Yakitori, yakiniku och koreansk BBQ
Japansk grillning med fokus på yakitori, yakiniku och koreansk BBQ. Förlagsband, begränsad upplaga, 175 sidor, utgiven av Natur & Kultur.
REA-pris247 kr
Saori Ichihara : Japansk comfort food : 60 recept för hemmamatlagning
Bokliv Saori Ichihara Japansk comfort food : 60 recept för hemmamatlagning
Japansk matlagning med 60 recept för hemmabruk. Förlagsband, utgiven av Natur & Kultur. Vinnare av Årets Svenska Måltidslitteratur 2024.
REA-pris242 kr
Jonas Svensson : Jonas Svenssons Kök
Bokliv Jonas Svensson Jonas Svenssons Kök
Kokbok med inspiration från asiatiska kök. Förlagsband, Norstedts. 183 sidor med recept för vardag och fest.
REA-pris269 kr

Senast besökta