Filter

kr
-
kr

Mat | Dryck

3 böcker

Visar 1 - 3 av 3 böcker

Böcker om Cheesemaking

Layout:
Martin Ragnar : Svensk ostkultur i recept och formspråk : ett arv att förvalta
Bokliv Martin Ragnar Svensk ostkultur i recept och formspråk : ett arv att förvalta
En kulinarisk resa genom svensk ostkultur. Förlagsband, 196 sidor, utgiven av Carlsson. Illustrerad med ostetiketter.
REA-pris277 kr
Henrik Håkansson : Ost bok
Knorrens antikvariat Henrik Håkansson Ost bok
Rikt illustrerad bok om matlagning. Utgiven 2003 av Arena. Hårdband i mycket fint antikvariskt skick. 114 sidor.
REA-pris60 kr
Henrik Håkansson : Ost bok
Knorrens antikvariat Henrik Håkansson Ost bok
Rikt illustrerad bok om matlagning. Utgåva från Arena 2003. Hårdband. Mycket fint antikvariskt skick. 114 sidor, 21,5 x 24 cm.
REA-pris70 kr

Senast besökta