Huvudmeny

Livsstil | Fritid (antikvariska och begagnade böcker)

8 böcker

Visar 1 - 8 av 8 böcker

Böcker om Kött

Layout:
Håkan Fällman : Kött
Trollhättans Bok & Media Håkan Fällman Kött
Kött: välja, hantera, tillaga. Hårdband, Natur & kultur, 2009. Fint antikvariskt skick, mindre bruksslitage. 287 sidor.
REA-pris110 kr
Mingus bok- och skivbutik Lotta Lundgren Köksskolan
Matlagning med fotoillustrationer. Häftat band, fint antikvariskt skick, 167 sidor. Utgiven av Bilda (Falköping, 2001).
REA-pris130 kr
Tommy Myllymäki : Kött, vilt, fågel
Trollhättans Bok & media Tommy Myllymäki Kött, vilt, fågel
Hårdband i normalt antikvariskt skick. Utgiven av Natur & Kultur 2016. 218 sidor med mindre bruksslitage och skav på pärm. En inspirerande kokbok.
REA-pris95 kr
Andersson, Alf ; Johansson, Bengt G : Styckning av viltAndersson, Alf ; Johansson, Bengt G : Styckning av vilt
Antikvariat Bothnia Andersson, Alf ; Johansson, Bengt G Styckning av vilt
Faktabok om styckning av vilt, utgiven av Bokförlaget Settern 1990. Hårdband i fint antikvariskt skick, illustrerad med fotografier och teckningar.
REA-pris150 kr
Trollhättans Bok & media Tilda Hansson Nutidsmat och hemhushållning
Matlagning och hushållning. Rabén & Sjögren, 1946, hårdband, normalt antikvariskt skick, bruksslitage, skav på pärm.
REA-pris120 kr
Håkan Fällman : Kött välja, hantera, tillaga
Trollhättans Bok & media Håkan Fällman Kött välja, hantera, tillaga
Hårdband i normalt antikvariskt skick. Upplaga från 2010, 287 sidor. Mindre bruksslitage och lätt fläckad pärm. En intressant bok om kött och matlagning.
REA-pris125 kr
Anna-Britta Ståhl : Farm dining
Knorrens antikvariat Anna-Britta Ståhl Farm dining
Rikt illustrerad kokbok om mat och dryck. Utgiven 2015 av Wapnö. Hårdband. Mycket fint antikvariskt skick.
REA-pris160 kr
Bokliv Anna-Britta Ståhl Farm dining en ko(k)bok från Wapnö Gård
Kokbok om miljövänliga kor och recept. Utgiven 2015 av Wapnö, hårdband, normalt antikvariskt skick, mindre bruksslitage.
REA-pris250 kr

Senast besökta