Huvudmeny

Alla böcker

3 böcker

Visar 1 - 3 av 3 böcker

Böcker om Servering

Layout:
Sedir Ajeenah : Sedir: Processen
Bokliv Sedir Ajeenah Sedir: Processen
Kokbok med fokus på råvaror och uppläggning. Utgiven av Norstedts i förlagsband, 223 sidor, svenska. En praktisk och inspirerande guide i köket.
REA-pris303 kr
John Gargone : Food art - garnishing made easy
Bokliv John Gargone Food art - garnishing made easy
Häftad bok med 96 sidor och över 370 färgfotografier. Lär dig skapa ätbara konstverk med tydliga instruktioner och tekniker för alla nivåer.
REA-pris182 kr
Daniel Karlsson : Boken om serveringstillstånd
Bokliv Daniel Karlsson Boken om serveringstillstånd
Studiematerial om serveringstillstånd för alkoholdrycker. Häftad utgåva från Danaco, 107 sidor.
REA-pris239 kr

Senast besökta