Huvudmeny

Alla böcker

4 böcker

Visar 1 - 4 av 4 böcker

Böcker om Deep frying

Layout:
Karlsson, Simon ; Torstensson, Fritjof : Perfekta pommes
Bokliv Karlsson, Simon ; Torstensson, Fritjof Perfekta pommes
Handfast guide till perfekta pommes med tips, recept och potatisskola. Utgiven av Pug Förlag, flexband, 141 sidor.
REA-pris199 kr
Paul Kühlhorn : Friterat konsten att fritera allt!
Trollhättans Bok & media Paul Kühlhorn Friterat konsten att fritera allt!
Hårdband i normalt antikvariskt skick, med mindre bruksslitage och skav på pärmen. Första upplagan från Norstedts, 2019, 155 sidor.
REA-pris160 kr
Trollhättans Bok & media Ylva Porsklev My fry day 56 friterade favoriter
Huvudrätter, smårätter och desserter. Massolit Förlag, uppl. 1, 2015. Hårdband, normalt antikvariskt skick, bruksslitage, fd biblioteksbok.
REA-pris95 kr
Wokning
Bokliv Wokning
Enkelt och fräscht om wokning med över 120 recept. Utgiven av Stevali i förlagsband, 160 sidor.
REA-pris126 kr

Senast besökta