Filter

kr
-
kr

Mat | Dryck

3 böcker

Visar 1 - 3 av 3 böcker

Böcker om Livsmedelskemi

Layout:
Hegg, Per-Olof ; Hedh, Jan ; Vendel, Anders ; Hansen, Martin ; Drejing, Thomas ; Holmström, Stefan ; Bengtsson, Kalle ; Qvarnström, Titti : Den tekniske kocken och 7 riktiga kockar - Den tekniske kocken förklarar kockelitens bästa recept och tricks
Jozef Youssef : Molekylär matlagning i ditt eget kök
Trollhättans Bok & Media Jozef Youssef Molekylär matlagning i ditt eget kök
Molekylär matlagning med fokus på innovativa tekniker. Förlag: Tukan. Upplaga 1, 2014. Hårdband i fint antikvariskt skick, mindre bruksslitage.
REA-pris175 kr
Förare Winbladh, Lisa, Sandström, Malin : Matmolekyler
Knorrens antikvariat Förare Winbladh, Lisa, Sandström, Malin Matmolekyler
Kokbok för nyfikna om matmolekyler. Utgiven av ICA bokförlag 2011. Hårdband i fint antikvariskt skick.
REA-pris440 kr

Senast besökta