Historia | Arkeologi

5 böcker

Visar 1 - 5 av 5 böcker

Böcker om Mat och dryck

Layout:
Jacqueline Minneau : Destillerad filosofi : Destillerad filosofi
Bokliv Jacqueline Minneau Destillerad filosofi : Destillerad filosofi
Historia om spriten och dess påverkan på vår samtid och historia. Häftad utgåva från BoD, 256 sidor.
REA-pris141 kr
Roger Lindegren : Vikingatidens mat och dryck
Bokliv Roger Lindegren Vikingatidens mat och dryck
Vikingatidens mat och dryck: en grundlig genomgång av kosthållning och livsstil. Utgiven av Stevali, 114 sidor, förlagsband.
REA-pris279 kr
Elisabeth Mansén : Sveriges historia 1721-1830
Trollhättans Bok & media Elisabeth Mansén Sveriges historia 1721-1830
Historia om Sverige 1721-1830. Norstedt. Hårdband. Normalt antikvariskt skick, fd biblioteksbok med laminerad pärm, stämplar på pärm och i försättsblad.
REA-pris750 kr
Ulrica Söderlind : Riddare Birgers gravöl och Heliga Birgittas visioner : en inblick i medeltidens ekonomiska och gastronomiska landskap
Bokliv Ulrica Söderlind Riddare Birgers gravöl och Heliga Birgittas visioner : en inblick i medeltidens ekonomiska och gastronomiska landskap
Medeltidens gastronomi och ekonomi utforskas genom Heliga Birgittas uppenbarelser. Utgåvan från Universus Press AB är i förlagsband och omfattar 93 sidor.
REA-pris240 kr
Bengt G. Söderberg : Vårt dagliga bröd
h:ström - Antikvariat & Bokhandel Bengt G. Söderberg Vårt dagliga bröd
Historia och kulturhistoria om livsmedel. Halvfranskt band, normalt antikvariskt skick. Utgiven av Svensk bokkonst AB, 518 sidor, illustrerad.
REA-pris498 kr

Senast besökta