Huvudmeny
- Hem
-
- Samtliga böcker inom Politik | Samhälle
- Ekonomi | Näringsliv
- Internationell politik
- Kriminologi
- Media | Journalistik
- Nationalekonomi
- Politiska ideologier
- Rättsväsende | Juridik
- Samhällsvetenskap
- Samhällsvetenskap | Rättsvetenskap
- Samhällsvetenskaper | Sociologi | Antropologi
- Socialpolitik
- Statskunskap | Politik
- Utbildning | Pedagogik
- Författare på A
- Författare på B
- Författare på C
- Författare på D
- Författare på E
- Författare på F
- Författare på G
- Författare på H
- Författare på I
- Författare på J
- Författare på K
- Författare på L
- Författare på M
- Författare på N
- Författare på O
- Författare på P
- Författare på Q
- Författare på R
- Författare på S
- Författare på T
- Författare på U
- Författare på V
- Författare på Z
- Författare på Å
- Författare på Ö
- Frågor & svar
De senaste antikvariska böckerna
6 böcker
Visar 1 - 6 av 6 böcker
Bakverk
Bill buford
Cooks
Frankrike
Fransk matlagning
Franska språket
French cooking
Geografi över europa
Hem och hushåll
Knorrens antikvariat
Kockar
Landskapsrätter
Mat & dryck
Mat och dryck
Matlagning
Matlagning för speciella grupper och ändamål
Mingus bok- och skivbutik
Nationalrätter
Pastry
Regional geografi över västeuropa
Resor
Sourdough bread
Surdegsbröd
Särskilda personer
Trollhättans bok & media
Voyages and travels
Övrigt
Böcker om Fransk matlagning
Layout:

Knorrens antikvariat
Gertrude Björklund
Menus plaisirs
Fint antikvariskt skick. Hårdband. Cikada. uppl.1. 1979. 122 s. Lär dig franska och laga mat på franska. Illustrerad.
Fint antikvariskt skick. Hårdband. Cikada. uppl.1. 1979. 122 s. Lär dig franska och laga mat på franska. Illustrerad.
REA-pris175 kr

Trollhättans Bok & media
Sébastien Boudet
Den franske bagaren
Häftat band i normalt antikvariskt skick. Första upplagan från 2014 med 237 sidor. Veck i ryggen. En bok om fransk bakning och surdegsbröd.
Häftat band i normalt antikvariskt skick. Första upplagan från 2014 med 237 sidor. Veck i ryggen. En bok om fransk bakning och surdegsbröd.
REA-pris250 kr

Knorrens antikvariat
Harris, Joanne ; Warde, Fran
Det franska lantköket
Högkvalitativ bok om fransk matlagning. Prisma 2006. Hårdband. Mycket fint antikvariskt skick med skyddsomslag. Rikt illustrerad.
Högkvalitativ bok om fransk matlagning. Prisma 2006. Hårdband. Mycket fint antikvariskt skick med skyddsomslag. Rikt illustrerad.
REA-pris225 kr

Knorrens antikvariat
Bill Buford
Jord
Biografiska reportage om matkultur. Albert Bonniers förlag, 2021. Hårdband i normalt antikvariskt skick, med skyddsomslag och bläcknoteringar.
Biografiska reportage om matkultur. Albert Bonniers förlag, 2021. Hårdband i normalt antikvariskt skick, med skyddsomslag och bläcknoteringar.
REA-pris90 kr

Trollhättans Bok & media
Franska specialiteter en kulinarisk resa
Fransk matlagning med fokus på specialiteter. Hårdband. Normalt antikvariskt skick, med skyddsomslag i liknande skick. 468 sidor.
Fransk matlagning med fokus på specialiteter. Hårdband. Normalt antikvariskt skick, med skyddsomslag i liknande skick. 468 sidor.
REA-pris175 kr

Mingus bok- och skivbutik
Nilson, Siv ; Key L
Förförande franskt. En gourmetresa
Gourmetresa genom Frankrike med färgfoton. 133 sidor, trådbunden, fint antikvariskt skick. Utgiven av LTs förlag 1980.
Gourmetresa genom Frankrike med färgfoton. 133 sidor, trådbunden, fint antikvariskt skick. Utgiven av LTs förlag 1980.
REA-pris100 kr
Filter (0)
