Huvudmeny

De senaste antikvariska böckerna

6 böcker

Visar 1 - 6 av 6 böcker

Böcker om Fransk matlagning

Layout:
Gertrude Björklund : Menus plaisirs
Knorrens antikvariat Gertrude Björklund Menus plaisirs
Fint antikvariskt skick. Hårdband. Cikada. uppl.1. 1979. 122 s. Lär dig franska och laga mat på franska. Illustrerad.
REA-pris175 kr
Sébastien Boudet : Den franske bagaren
Trollhättans Bok & media Sébastien Boudet Den franske bagaren
Häftat band i normalt antikvariskt skick. Första upplagan från 2014 med 237 sidor. Veck i ryggen. En bok om fransk bakning och surdegsbröd.
REA-pris250 kr
Harris, Joanne ; Warde, Fran : Det franska lantköket
Knorrens antikvariat Harris, Joanne ; Warde, Fran Det franska lantköket
Högkvalitativ bok om fransk matlagning. Prisma 2006. Hårdband. Mycket fint antikvariskt skick med skyddsomslag. Rikt illustrerad.
REA-pris225 kr
Bill Buford : Jord
Knorrens antikvariat Bill Buford Jord
Biografiska reportage om matkultur. Albert Bonniers förlag, 2021. Hårdband i normalt antikvariskt skick, med skyddsomslag och bläcknoteringar.
REA-pris90 kr
Franska specialiteter en kulinarisk resa
Trollhättans Bok & media Franska specialiteter en kulinarisk resa
Fransk matlagning med fokus på specialiteter. Hårdband. Normalt antikvariskt skick, med skyddsomslag i liknande skick. 468 sidor.
REA-pris175 kr
Nilson, Siv ; Key L : Förförande franskt. En gourmetresa
Mingus bok- och skivbutik Nilson, Siv ; Key L Förförande franskt. En gourmetresa
Gourmetresa genom Frankrike med färgfoton. 133 sidor, trådbunden, fint antikvariskt skick. Utgiven av LTs förlag 1980.
REA-pris100 kr

Senast besökta