Huvudmeny

Alla böcker

6 böcker

Visar 1 - 6 av 6 böcker

Böcker om Mat &

Layout:
Di Luca, Fernando ; Jersild, Mattias ; Myllymäki, Tommy : Olivolja : Från skörd till middagsbord
Bokliv Di Luca, Fernando ; Jersild, Mattias ; Myllymäki, Tommy Olivolja : Från skörd till middagsbord
Medelhavsmatens hälsoeffekter. Förlagsband, 192 sidor, Max Ström. Innehåller 35 recept med olivolja som huvudingrediens.
REA-pris239 kr
Magdalena Forsberg : Härliga vinter
Bokliv Magdalena Forsberg Härliga vinter
Upptäck vinterglädje med en inspirerande guide till aktiviteter, recept och tips för att njuta av den kalla årstiden. Förlagsband, 160 sidor.
REA-pris302 kr
Christoffer Holst : En farlig nystart
Bokliv Christoffer Holst En farlig nystart
Mysdeckare om kärlek och nya chanser. Förlagsband, 300 sidor, utgiven av Lovereads. Håller hög kvalitet.
REA-pris210 kr
Christoffer Holst : Ett delikat mörker
Bokliv Christoffer Holst Ett delikat mörker
Förlagsband i mysdeckarserien Morden längs kartan. En spännande berättelse om kärlek, mysterier och julstämning i Tällberg. 350 sidor på svenska.
REA-pris216 kr
Katarina Kling : Baka julens goda
Bokliv Katarina Kling Baka julens goda
Julbak med över femtio recept på godis, desserter, bröd och drycker. Utgiven av Bokförlaget Semic, 112 sidor, förlagsband.
REA-pris219 kr
Jo Thomas : En piazza i Neapel
Bokliv Jo Thomas En piazza i Neapel
Feelgoodroman om kärlek och mat i Italien. Utgiven av Bokförlaget Polaris, 303 sidor, danskt band.
REA-pris225 kr

Senast besökta