Huvudmeny

Alla böcker

4 böcker

Visar 1 - 4 av 4 böcker

Böcker om Food hypersensitivity

Layout:
Ennart, Henrik ; Nilsson, Mats-Eric : Döden i grytan
Mingus bok- och skivbutik Ennart, Henrik ; Nilsson, Mats-Eric Döden i grytan
Fint antikvariskt skick. Hårdband med skyddsomslag, 275 sidor. Utgiven av Ordfront, Stockholm 2010. Stämplad som recensionsexemplar.
REA-pris140 kr
Michael Håkansson : Gluten och mjölk källan till moderna sjukdomar
Trollhättans Bok & media Michael Håkansson Gluten och mjölk källan till moderna sjukdomar
Häftat band i normalt antikvariskt skick. Upplaga 1 från 2012, 399 sidor. Mindre bruksslitage och namnad. En intressant bok om kostens påverkan på hälsan.
REA-pris75 kr
Ingredienslexikon
Bokliv Ingredienslexikon
Häftad utgåva av ett informativt lexikon med 112 sidor, perfekt för den som söker kunskap om ingredienser och allergier på svenska.
REA-pris277 kr
Trollhättans Bok & media Gunilla Lindeberg Mat special - recept och råd vid överkänslighet och allergi
Recept och råd vid överkänslighet och allergi. Bonnier, 1:a uppl. 2002, hårdband. Normalt antikvariskt skick, skyddsomslag med mindre bruksslitage.
REA-pris120 kr

Senast besökta