Trollhättans bok & media

Trollhättans bok & media
Trollhättans bok & media

Trollhättans bok & media

Visar 1 - 5 av 5 böcker

Böcker om Japanese cooking

Layout:
Robert Melin : Sushi, sashimi, yakimono, agemono, nabemono, menrui och andra japanska rätter
Trollhättans Bok & Media Robert Melin Sushi, sashimi, yakimono, agemono, nabemono, menrui och andra japanska rätter
Bok om japansk matlagning, 1:a upplagan 2014, 157 sidor. Hårdband, fint antikvariskt skick, mindre bruksslitage, lätt skav på pärm.
REA-pris90 kr
Tove Nilsson Jakobson : Ramen
Trollhättans Bok & Media Tove Nilsson Jakobson Ramen
Japansk matlagning. Utgåva: Natur & kultur, 2016. Hårdband, normalt antikvariskt skick, mindre bruksslitage, skav på pärm.
REA-pris125 kr
Dag Hermelin : Sushi & sashimi
Trollhättans Bok & media Dag Hermelin Sushi & sashimi
Japansk matlagning. Hårdband, normalt antikvariskt skick. Ica, uppl. 1, 2007, 63 s. Mindre bruksslitage.
REA-pris75 kr
Trollhättans Bok & media Petter Bjerke Tokyo food
Mat & Dryck: Häftat band, fint antikvariskt skick. Natur & Kultur, uppl. 1, 2014, 136 s.
REA-pris90 kr
Hugo Arnold : Wagamama kokbok
Trollhättans Bok & media Hugo Arnold Wagamama kokbok
Kokbok om japansk matlagning. Häftat band, fint antikvariskt skick, Valentin, uppl. 1, 2008, 192 s. Mindre bruksslitage.
REA-pris300 kr

Böcker du visat intresse för...