Trollhättans bok & media

Trollhättans bok & media
Trollhättans bok & media

Trollhättans bok & media

Visar 1 - 7 av 7 böcker

Böcker om Hemkonservering och djupfrysning

Layout:
Jan Hedh : Sylt och marmelad
Trollhättans Bok & media Jan Hedh Sylt och marmelad
Mat och dryck. Prisma, 2006. Hårdband. Normalt antikvariskt skick. Skyddsomslag med bruksslitage. 239 sidor.
REA-pris375 kr
Trollhättans Bok & media Ingela Persson Frukt och bär saftning, syltning, bakning
Hårdband i normalt antikvariskt skick. Utgiven av Natur & kultur, uppl. 1, 2008. 222 sidor, mindre bruksslitage.
REA-pris80 kr
Viktoria Vestun : Förädling av bär, frukt & grönsaker
Trollhättans Bok & media Viktoria Vestun Förädling av bär, frukt & grönsaker
Handbok i mathantverk. Spiralbunden, Eldrimner, 2013, 128 s. Normalt antikvariskt skick, bruksslitage och några bläckanteckningar.
REA-pris275 kr
Hemkonservering - Modern handbok i konservering av bär, frukt, grönsaker
Trollhättans Bok & media Hemkonservering - Modern handbok i konservering av bär, frukt, grönsaker
Modern handbok om konservering av bär, frukt och grönsaker. Hårdband, 1955, något sämre antikvariskt skick, bruksslitage, större skav på pärm.
REA-pris150 kr
Trollhättans Bok & media Ingela Persson Frukt och bär saftning, syltning, bakning
Natur & kultur. 1:a uppl. 2008. Hårdband. Fint antikvariskt skick. Skyddsomslag med mindre bruksslitage och några riss. 222 s.
REA-pris90 kr
Pia Hall : Picklat & klart från kimchi till plommon i madeira
Trollhättans Bok & media Pia Hall Picklat & klart från kimchi till plommon i madeira
Mat och dryck, hemkonservering. Hårdband, fint antikvariskt skick. Utgiven 2014, 121 sidor.
REA-pris75 kr
Trollhättans Bok & media Nina Dreyer Hensley Ta vara på sommaren
Mat och dryck med fokus på hemkonservering. Forum, 2000, spiralband, fint antikvariskt skick. 173 sidor.
REA-pris90 kr

Böcker du visat intresse för...