Trollhättans bok & media

Trollhättans bok & media
Trollhättans bok & media

Trollhättans bok & media

Visar 1 - 6 av 6 böcker

Böcker om French cooking

Layout:
Trollhättans Bok & media De hemliga recepten från Frankrikes bästa restauranger
Hårdband i normalt antikvariskt skick. Med skyddsomslag i normalt antikvariskt skick. 348 sidor med bruksslitage och skav.
REA-pris55 kr
Trollhättans Bok & media Den stora franska kokboken
Fransk matlagning. Hårdband, normalt antikvariskt skick, mindre bruksslitage, utgåva från 1956 med 699 sidor.
REA-pris400 kr
Trollhättans Bok & media Simone Beck Det goda franska köket - Del två (2)
Fransk matlagning. Wahlström & Widstrand, uppl. 1, 1988. Pocket, normalt antikvariskt skick, bruksslitage, veck i ryggen, solblekt rygg.
REA-pris220 kr
Franska specialiteter en kulinarisk resa
Trollhättans Bok & media Franska specialiteter en kulinarisk resa
Fransk matlagning med fokus på specialiteter. Hårdband. Normalt antikvariskt skick, med skyddsomslag i liknande skick. 468 sidor.
REA-pris175 kr
Trollhättans Bok & media Joanne Harris Det franska lantköket
Fransk matlagning. Prisma, 2006. Hårdband i normalt antikvariskt skick. Skyddsomslag med bruksslitage och skav. Dedikation i försättsbladet.
REA-pris75 kr
Trollhättans Bok & media Franska specialiteter
Fransk matlagning. Hårdband. Könemann, 2005. 468 sidor. Normalt antikvariskt skick, mindre bruksslitage, skav på pärm.
REA-pris250 kr

Böcker du visat intresse för...