Knorrens antikvariat

Knorrens antikvariat

Visar 1 - 5 av 5 böcker

Böcker om French cooking

Layout:
Gertrude Björklund : Menus plaisirs
Knorrens antikvariat Gertrude Björklund Menus plaisirs
Fint antikvariskt skick. Hårdband. Cikada. uppl.1. 1979. 122 s. Lär dig franska och laga mat på franska. Illustrerad.
REA-pris175 kr
Nathalie Besèr : Ett kök i Languedoc
Knorrens antikvariat Nathalie Besèr Ett kök i Languedoc
Rikt illustrerad bok om fransk matlagning. B. Wahlström 2005, hårdband, mycket fint antikvariskt skick med skyddsomslag.
REA-pris265 kr
Harris, Joanne ; Warde, Fran : Det franska lantköket
Knorrens antikvariat Harris, Joanne ; Warde, Fran Det franska lantköket
Högkvalitativ bok om fransk matlagning. Prisma 2006. Hårdband. Mycket fint antikvariskt skick med skyddsomslag. Rikt illustrerad.
REA-pris225 kr
Bill Buford : Jord
Knorrens antikvariat Bill Buford Jord
Biografiska reportage om matkultur. Albert Bonniers förlag, 2021. Hårdband i normalt antikvariskt skick, med skyddsomslag och bläcknoteringar.
REA-pris90 kr
Baudone, Marco, Nilsson, Jan : Från brasserie till franskt lantkök
Knorrens antikvariat Baudone, Marco, Nilsson, Jan Från brasserie till franskt lantkök
Rikt illustrerad bok om fransk matlagning. Hårdband, 2015, 224 sidor, mycket fint antikvariskt skick med skyddsomslag.
REA-pris175 kr

Böcker du visat intresse för...